jueves, 21 de febrero de 2008

JeSsiCa

Què he aprés amb aquesta activitat?
Mai he tingut un blog i la veritat es que pense que esta molt bé açò de tindren un. Mai m'havia parat a pensar que es un blog i realment pense que és molt interessant tindren un hui en dia.
He après que amb aquesta eina tant eficaç pots interactuar amb gent de tot el món a més de que pots expressar les teues opinions en Internet i compartir-les amb altra gent.
Al saber que teníem que realitzar un blog, realment em vaig asustar un poc ja que no sabía fer-ne un, però amb interés i implicació, he conseguit crear-lo.
Gràcies a la lectura de tots els articles relacionats amb aquest tema, m'he informat sobre tots els temes referents als blogs: tipus de blogs, vocabulari referent a este, un poc la història, possibles aplicacions...
Després de llegir-me tota la informació per fi he creat el meu blog.
En realitat i per a acabar, m'ha paregut molt interessant descobrir este recurs ja que ens servirà per a visitar altres blogs de gent que treballa en el que nosaltres estem estudiant com mestres d'infantil, gent que esta posada en aquestos temes, pares de nens,... i açó ens donarà moltes ajudes.
A més a més, pense que estar al dia amb les noves tecnologíes ens ajudarà a transmetre als nens el que necessitaran per a estar inmersos en la societat que ens envolta hui en dia: les noves tecnologíes. Pense que aquesta asignatura ens serà molt útil ja que crec que als nens desde ben menuts els tenim que apropar el màxim possible a les noves tecnologíes.
Un abraç molt gran a tots!!!!